Salutación del Presidente

Antonio Castellano

Com a president de la Confraria de Sant Vicent Ferrer de Llíria, vull donar-te la benvinguda a esta página en la que se detalla, no sols la història del nostre miracle i de la nostra Confraria, sino que també tenen lloc les vivències que dia a dia donen vida a tota la familia vicentina del nostre poble.

Puntualment i per este mateix mitjà de comunicación, anirem donant compte de quansevol activitat que tingam que fer, així com la reproducció fotográfica del mateix acte a la seua finalització.

En nom de la junta directiva vull transmitir-vos a tots el nostre agraïment per la activa participació en les festes vicentines i per tindre sempre al vostre costat al també patró Sant Vicent Ferrer.

També m´agradaría convidar a totes aquelles persones que ens visiten per ací i que no són del nostre poble a vindre i passar un dia meravellós al nostre Parc i visitar al Pare Vicent a la seua Ermita.

Personalment cada u de nosaltres desitgem rebreaquelles sugerències que pel bé de la festa i de l´honra al nostre "pare Vicent" ens fereu aplegar.

Gràcies i fins sempre.

Antonio Castellano